DIN INDGANG TIL AKTIVITETER I VORES INVESTERINGER

Aktuelt

Jyllands-Posten skriver om FoodRemade

Daggammelt brød er en ressource vi bruger for lidt, mener direktør. Og kunstig intelligens skal hjælpe ham til det


Hvert år går tusinder tons brød til spilde fra de danske bageres supermarkedhylder. Men brødspildet er en ressource, man faktisk nemt kan udnytte og omdanne til andre varer, der kan komme tilbage på hylderne, mener direktør i madspildsselskab.


AUGUST 2024

Justface deltog i DALO Industry Days i Ballerup


Justface er stolte over at kunne vise, hvordan de passer godt på vores virksomheder med en præcis og stærk adgangskontrol.


Omkring 700 virksomheder og 12.000 personer fra både forsvarsindustrien, den danske akademiske verden, Forsvaret, Politiet og Beredskabsstyrelsen deltog i DALO Days – et vigtigt forum for direkte dialog og gensidig inspiration mellem DALO-medarbejdere og andre danske forsvarsmyndigheder og industrien.


Justface takker CENSEC (Center for Defence, Space og Security) for at som inviterede os til at stå på deres stand.


FoodRemade

Cirkulær anvendelse af brødspild


I samarbejde med FoodRemade og Brænderiet Enghaven er Erhvervsakademi Aarhus med i et Innovationskraft projekt med fokus på mindre brødspild.


Der er et stort spild af brød og kager fra detailhandel og industribagerier, da forbrugere ofte ikke er villige til at gå på kompromis med kvaliteten. Hovedandelen af det ikke solgte brød og kager bliver i dag anvendt til dyrefoder og biobrændsel, hvorved der sker en væsentlig værdiforringelse af de oprindelige produkter.


DRY-BAG®

God dansk ler giver bæredygtig fugtbeskyttelse 


Virksomheden fremstiller og sælger den originale DRY-BAG, som er et effektivt, omkostningsbesparende og langtidsholdbart tørremiddel til at beskytte lasten mod fugt, mug, korrosion, rust, labels der falder af og svage kartoner under transport.


I den miljøvenlige DRY-BAG er hovedingrediensen dansk Mo-ler, som er et naturligt lermateriale med overlegne absorptionsevner – og udelukkende findes i Danmark.


DRY-BAG er lugtneutral og kan lægges oven på fx kaffe, mælkepulver og kakaobønner og smides ud med almindeligt køkkenaffald efter brug.


DRY-BAG kan opretholde en ensartet absorptionskapacitet i op til 90 dage. Dette gør den perfekt til transport af gods, der sendes med sø-, luft- eller jernbanetransport.



Skærtoft Mølle

Dansk økologisk mel malet på langtsomtgående stenkværne i Sønderjylland


Den århundredgamle produktionsmetode giver en grovere struktur og bidrager med skønne smagsnuancer. 


Skærtoft Mølle er kompromisløse originaler. Især når det kommer til korn. De kommer fra en tradition af sønderjysk bagværk og vil ikke gå ned på hverken kvalitet eller smag. Derfor leverer Skærtoft Mølle kun helt friskmalet og 100% sporbart mel. Altid stenkværnet og altid af økologisk korn.


Hvis man ikke kan smage forskellen, hvad er så pointen?